Club Esportiu Stikaful

STIKAFUL es forma a finals de 2014, encara que s'oficialitza com a Club Esportiu el 30 de maig de 2008. Es llavors quan es registra com a entitat esportiva sense ànim de lucre al Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Neix STIKAFUL CLUB ESPORTIU.

Veure Estatuts  →


Tot va començar a la Carretera de les Aigües de Barcelona, farà ja uns anys, a finals de 2004. Corríem cada dia per aquest camí tan especial, des del qual es divisa tota la ciutat alhora que s'oblida que estàs en ella (qui viu a Barcelona sap què privilegiat és disposar d'aquesta ruta, tan emblemàtica de la nostra ciutat). De les converses esporàdiques que sorgien mentre entrenàvem va néixer STIKAFUL, un club dedicat bàsicament al running i altres esports afins (trekking, btt, trail, triatló, etc.).


El nom del “Stikaful” ve d'una inspiració, l'encert ha estat freqüentment qüestionat, que va unir les paraules "estic a" ("estic a" en català) "full" ("A tope" en anglès ").

El nostre objectiu fonamental és passar-ho bé fent el que més ens agrada: CÓRRER. Entrenem, ens marquem objectius, competim en maratons, mitges, duatlons, triatlons, trails, ultratrails, etc etc. Però també ens reunim per comentar la jugada (unes canyes ben fresques per exemple, són ideals per al pre i post marató). La nostra web i la presència a les xarxes socials són els principals canals de diàleg del nostre Club, a més, ofereixen molts i bons serveis per als nostres socis, runners i usuaris que ens visiten.

STIKAFUL constitueix una via per compartir experiències entre corredors de tots els nivells (alguns runners per sota de les 2h 40min en marató, per exemple, encara que també tenim a diversos per sobre de les 4h o que encara no l'han acabat), per entrenar, per realitzar curses, per competir o per organitzar viatges de curses (per exemple, la Titan Desert, la Marató de Nova York, el 4Trails, la Sàhara Marathon, la Beohobia San Sebastián...) competicions en què alguns de nosaltres ja hem tingut la sort de participar).

Avui dia STIKAFUL és una realitat, i amb l'ajuda dels nostres socis, amics i patrocinadors, molt aviat la farem encara més grossa. De moment, estem treballant per organitzar les dues primeres curses STIKAFUL (asfalt i muntanya), sobre la que aviat us informarem ... Així doncs, si estàs enganxat en aquest mondillo i tens ganes de compartir la teva afició amb altres amants del running, del tri, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Això sí, avisa a la teva parella/fills/pares perquè... "ja t'han vist prou".