Articles i Cròniques

 

Les 10 curses de muntanya preferides

El Jordi Novellas ens mostra les que són per ell les millors curses de muntanya que fins a dia d’avui ha participat. Les seves preferides per diferents raons, ja sigui pel relleu, el paisatge, els records o l’ambient que s'hi respira.

Jordi Novellas   |   Desembre 2014   |   Seguir llegint  → 

Rendiment esportiu i els efectes del son

Veure la feina que fan el Dr. Eduard Estivill i la Dra. Carla Estivill amb el son dels esportistes, ens ha fet despertar un gran interès, volem saber perquè un millor descans pot augmentar el rendiment esportiu!. A l'article ens expliquen què se'n sap, ens dónen algunes pautes per millorar el rendiment i també ens expliquen el programa de son que ja han seguit atletes com l'Emma Roca o la Nuria Picas, mitjançant la Fundación Estivill Sueño (www.fundacionestivillsueno.org i @SleepForRun). No deixeu de llegir-lo.

Dr. Eduard Estivill i Dra. Carla Estivill Domènech   |   Desembre 2014   |   Seguir llegint  → 

2004 - 2014, 10 anys d'Stikaful

2014 ha estat l'any del 10è aniversari d'Stikaful. Si si! ja fa 10 anys! Per celebrar-ho varem organitzar un sopar per recordar "batalletes". Entre cafès varem projectar un video resum dels 10 anys. I com l'ocasió s'ho val, també hem fet unes samarretes i sudaderes "edició especial 10 anys Stikaful". Tot plegat, un èxit total!

Club Esportiu Stikaful   |   Desembre 2014   |   Seguir llegint  → 

Cursa de l'Amistat

És increïble, ha tornat a passar un altre any. En menys de 24 hores ja s'han acabat els dorsals de la Cursa de l'Amistat, una de les millors curses que es fan a Barcelona. Però encara hi ha la possibilitat d'aconseguir algún dorsal! La organització oferirà més dorsals a partir del pròxim dissabte 18 d'octubre. Es poden recollir a la botiga limitEDitions, al carrer Duc, 3 (11h a 21h). No te la pots perdre! A més és GRATIS!
I si no la coneixes aqui te l'expliquem una mica...

Club Esportiu Stikaful   |   Octubre 2014   |   Seguir llegint  → 

Mil raons per a un repte

Que surti al diari un conegut, un parent o un amic/ amiga, sempre fa una certa gràcia. Em va agradar i alegrar molt llegir que la Laura havia fet l’Ultra Pirineu! No en tenia ni idea! A més, havia aconseguit acabar-la! Bèstial! És un senyor repte. Però sobretot, el que més em va agradar va ser el que vaig llegir. No estava al corrent d'algunes de les coses que explica.

Jordi Granell   |   Octubre 2014   |   Seguir llegint  → 

Milla Sarrià: correm junts amb la discapacitat intel·lectual

Alguns de nosaltres ja estem inscrits! És un dia perfecte per participar-hi amb família, pares i fills. És un dia (l'únic!) per deixar-se a casa la nostra samarreta i córrer amb la samarreta taronja de La Milla. Vine i correrem junts amb la discapacitat intel·lectual!

Club Esportiu Stikaful   |   Octubre 2014   |   Seguir llegint  → 

Behobia/San Sebastián: Correm per fer realitat somnis solidaris

3 stikafuls i 4 amics més. En total 7 amics: David "The Sick", Santi "Pinatell", Elena "Nerity", Lluís, Marta, Jordi i Javier, que ve expressament des de Dubai. Us convidem a col·laborar amb el projecte de Get your dreams fundació "La Fàbrica dels Somnis". L'objectiu és poder fer el màxim de somnis possibles de les persones més necessitades.

Elena Innerarity, David Granell, Santi Postils   |   Octubre 2014   |   Seguir llegint  → 

Córrer. Quan és massa?

Córrer esdevé una activitat molt productiva i molt en ús avui dia. Es productiva perquè està demostrat per nombrosos estudis científics que córrer amb certa freqüència i assiduïtat comporta beneficis físics, psicològics i intel·lectuals. Intel·lectuals? Recentment, per exemple, ha aparegut un estudi en que es demostra que la gent que corra al voltant dels 20 anys té millors capacitats cognitives quan arriba a la mitja vida. Podríem estar omplint línies i línies parlant dels beneficis i no acabaríem mai.

Xavier Gallego   |   Abril 2014   |   Seguir llegint  → 

Carretera de les Aigües, paradís de runners

Per nosaltres, per Stikaful, la Carretera de les Aigües (i Collserola) és el nostre santuari, on tot va començar a finals de 2004, on diariament hi seguim compartint amistat i entrenaments. Però aquest no és el principal motiu per escriure sobre el nostre "territori". Sé que molts pensareu que tothom que practica running a Barcelona ja coneix de la seva existència. Doncs no, per increïble que sembli, encara queda molta gent que no la coneix.

Jordi Granell   |   Juliol 2014   |   Seguir llegint  → 

Salomon 4 Trails

He tingut la sort de poder-hi participar 2 anys (2012 i 2013). La Salomon 4 Trails és senzillament espectacular. Si us agrada la muntanya disfrutareu com mai en aquesta dura cursa de muntanya que atravessa part dels Alps, amb sortida a Garmish, Alemanya, passant per Àustria i acabant a Suïssa. 160Kms i 10.000 de desnivell. Sé que alguns Stikafuls us ho esteu plantejant, així que aqui teniu la descripció i relat de la meva experiència per que us agafin encara més ganes!

Jordi Granell   |   Juliol 2014   |   Seguir llegint  →