Fes-te soci

Per fer-se soci és molt senzill, només has d'omplir els camps del formulari d'inscripció i en menys d'un parell de dies rebràs un correu electrònic confirmant la teva alta com a associat. Així de ràpid i així de fàcil!Requisits

CAP. Per ser Stikaful només t'ha d'agradar correr. És gratis, pots ser soci d'altres Clubs, per nosaltres cap problema. Això si, no t'obliguem ni molt menys, però si t'inscrius a les curses com STIKAFUL i a més hi participes amb la samarreta del club a les curses, ens faràs molt feliços!

Una cosa, si ens informes de les curses que t'has inscrit (mitjançant wasap o mail), ens facilitaràs la feina alhora d'actualitzar la informació mitjançant les xarxes socials. Si ens envies encara que sigui una crònica de la cursa on has participat. El mateix amb les fotos, si ens envies les fotos de la cursa les penjarem a les xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook) ens ajudaràs a ser més grans.

Una altra cosa que fem és quedar abans de les curses per fer "ambientillo" i fer "la foto". Al finalitar moltes vegades, anirem a dinar o prendre alguna cosa tos junts.


Objectius

Entre els nostres objectius cal destacar el de mantenir aquest web d’amics/corredors, com el canal principal de difusió i contacte del Club per fomentar l’activitat esportiva i sigui un lloc de debat i una via per compartir experiències entre corredors de tots nivells, així com el d’ajudar als nostres associats en tots aquells aspectes relacionats amb allò que més ens agrada, el córrer.Avantatges

Pel sol fet de ser associat gaudiràs de tot un seguit d'avantatges:

· Fitxa del teu perfil a la web (només si així ho vols).
· Presència i mencions als nostres canals de Facebook i Twitter (només si així ho vols).
· Participació en sorteigs de Regals (de material esportiu o inscripcions gratuïtes a curses).
· Recepció Newsletter mensual Stikaful (només si així ho vols).